Gedreven door creativiteit, trend en design. Ontwikkeld door mensen met passie.

Specialisaties

Onze expertise gaat hand in hand met de ontwikkelingen van morgen. Ons brede scala’s aan specialismen in de creative branche, maakt ons een speler in de markt die gewaardeerd is.

INTEGRATED MEDIA

Daar waar ze zijn

Integrated Media

Je doelgroep bereiken op de juiste plek via het juiste kanaal. Wij helpen je een solide basis te creëren waarbij je de perfecte balans weet te vinden tussen zender en ontvanger.
Let's Talk

INFLUENCER MARKETING

Voor een échte match

Influencer Marketing

Wij gaan verder dan bekende influencers alleen. Wij dragen jou boodschap over op de doelgroep middels influencers die écht in verbinding staan met jou doelgroep. Wij vinden de personen die een 100% match hebben met jou brand.
Let's Talk

FOTOGRAFIE

filmisch, scherp, mooi

Fotografie

Onze fotografen zijn het neusje van de zalm. Van product fotografie tot cinematische studio portretten. Niets is te gek. Met een brede achtergrond in verschillende consumenten én commerciële projecten is comtac een ware specialist op het gebied van fotografie én nabewerking.
Let's Talk

CONTENT PRODUCTION

Episch en vernieuwend

Content productie

Wij creeren episch, aansluitend en vernieuwende content. Te gebruiken om zowel on- als offline campagnes mee te sieren en promoten. Wij zijn expert op het gebied van digitale productie, grafisch ontwerp, hand lettering, illustratie, social media content, retro design, webdesign en videoproducties.
Let's Talk

CREATIVE

Episch en vernieuwend

Creative

Wij zitten vol creativiteit. Zo werken wij uitsluitend met gespecialiseerde professionals die uit alle hoeken van de industrie samen komen onder één vlag. Of het nu gaat om schrijvers, designers, vloggers of techneuten, bij ons is alles bespreekbaar en altijd in-house geproduceerd. 
Let's Talk

VIDEO PRODUCTIES

alles voor de lens

Video Producties

Onze videografie professionals creëren en publiceren dagelijks een grote hoeveelheid aan content. Zo werken wij voor consumenten, bedrijven en andere instellingen. Van content productie tot vlogs, van evenementen tot livestreams.
Let's Talk